nl
nl
en
Boek

Arrangementen

De arrangementen van Met Restaurant

Voor een unieke en onvergetelijke ervaring bij ons boutique hotel in Amsterdam-West, bieden wij diverse arrangementen aan. Onze arrangementen zijn speciaal samengesteld om de gasten het beste te bieden wat Amsterdam-West te bieden heeft. Van een culinaire avond vol met lokale delicatessen, gevolgd door een wandeling door de historische binnenstad, tot een fietstocht langs de mooiste plekjes in de buurt en een bezoek aan het Vondelpark. Er is voor ieder wat wils.

Met España

Met España

Experience an unforgettable Spanish Night at Met, where the rich flavors and vibrant culture of Spain come to life! Embark on a culinary journey with authentic Spanish delicacies, such as Tapas and Paella, in an atmosphere that transports…

May 25

18:00 - 23:00

Voor de liefhebbers van cultuur hebben we ook verschillende arrangementen. Daarnaast bieden we ook arrangementen aan voor zakelijke vergaderingen, workshops en brainstormsessies. Zo kunnen onze gasten op een comfortabele manier de dag doorbrengen en genieten van onze faciliteiten. Met onze arrangementen kunnen onze gasten een unieke ervaring beleven en Amsterdam-West echt leren kennen. We zijn er van overtuigd dat u een onvergetelijke ervaring zult beleven.

Naast deze arrangementen spelen we ook in op de seizoenen en haken we in op diverse feestdagen. Houd de agenda van Met in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste acties en updates. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, of wilt u een arrangement op maat? Neem dan vrijblijvend contact op.

Deel deze pagina met vrienden

Bel
nl
en