Boek

PRIVATE EVENTS

Bekijk de mogelijkheden van het organiseren jouw evenement bij Met!

Verschillende ruimtes
All inclusive opties
Overnachting mogelijk
Entertainment
Arrangementen op maat
Goede service
VERGADERRUIMTE 2 MET HOTEL AMSTERDAM

Vergaderruimte

Vergaderen in een moderne vergaderruimte in Amsterdam-West? Dan ben je bij Met aan het juiste adres. Reserveer de Boardroom voor een belangrijke vergadering en combineer dit met een zakelijke lunch of diner bij Met Restaurant. Met een hyper modern scherm, moderne apparatuur en andere faciliteiten maken we de vergadering samen tot een succes.

ENTREE VERGADERRUIMTE MET HOTEL AMSTERDAM

Evenementen ruimte

Onze evenementen ruimte bevind zich onder het hotel en is de perfecte ruimte voor een feest, kunstexpositie, masterclass, dansles, verjaardag of babyshower. Deze privé ruimte biedt de mogelijkheid om tot wel 180 personen te ontvangen. Bent jij op zoek naar een ruimte voor het organiseren van een evenement? Wij denken graag mee!

Brasserie bij Restaurant Met Sabor in Amsterdam West

Restaurant - Brasserie

De ruimte van onze brasserie kenmerkt zich door een een moderne architectuur, met veel ramen en lichtinval. De brasserie is direct gelegen aan het terras en is gemakkelijk te bereiken. Onze brasserie beschikt ook over een groot scherm met beamer, ideaal voor een presentatie met aansluitende lunch/diner of borrel. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld bij een verjaardag beelden of foto’s af te spelen.

2020-06-24_MET_Hotel_0028_WEB

Lounge

De lounge van Met is ook een geschikte ruimte voor een evenement. De ruime hoeveelheid aan zitplekken maakt de ruimte ideaal voor een borrel. Daarnaast is het ook mogelijk om hier een lunch of diner te organiseren voor een grote groep. Deze schitterende zithoek bij Met zal jouw borrel of evenement onvergetelijk maken.

Schermafbeelding 2021-04-05 om 09.45.33

Met Terras

Het terras van Met ligt op het zuiden, lekker veel zon dus! Direct gelegen aan het nieuw ontwikkelde Spoorpark is het terras perfect om te genieten van een lunch, diner of borrel. Of, om van te genieten na een heerlijk rondje wandelen. Daarnaast kan het terras natuurlijk ook betrekken bij jouw evenement.

Schermafbeelding 2021-03-25 om 18.33.10

Overnachting

Wil je graag een evenement inclusief overnachting? Met heeft 56 prachtige moderne kamers op één verdieping. De hotelkamers lopen vloeiend over in het restaurant, de bar, lounge en de evenementen ruimte. Combineer een overnachting bij Met Hotel met je evenement en zorg voor een onvergetelijke ervaring. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw volgende evenement.

Neem contact op

Deel deze pagina met vrienden

Bel