Boek

Lunch in Amsterdam West

Met Restaurant is de hotspot voor lunch in Amsterdam West!

Lunch in Amsterdam West? Stop met zoeken! Voor een heerlijke lunch kan je terecht bij Met Restaurant in Amsterdam West. Ons menu biedt genoeg keuze voor iedereen; er zijn diverse vegetarische, veganistische en halal opties op ons menu te vinden. Kortom, Met Restaurant heeft alles wat je nodig hebt voor een lekkere lunch in Amsterdam West. Bekijk onze menukaarten om alvast inspiratie op te doen!

Als je meer wilt dan alleen de traditionele gerechten, is dit de plek voor jou. Proef de unieke smaak van ceviche, het frisse salade met verse ingrediënten of de heerlijke desserts. Geniet van een heerlijke lunch in Amsterdam West bij Met Restaurant. Reserveren doe je gemakkelijk online.

Event 1

Zakelijke lunch

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke lunch in Amsterdam West? Ook dan ben je bij Met Restaurant in West aan het juiste adres. Combineer het gebruik van onze boardroom met een zakelijke lunch voor een succesvolle bijeenkomst met zakenrelaties. Kies voor de maaltijden van onze menukaart of neem contact op om de mogelijkheden van lunch op maat te bespreken. Onze lunch is de perfecte manier om samen met collega’s of zakenpartners te genieten van een heerlijke maaltijd. Als u op zoek bent naar een gevarieerde zakelijke lunch in Amsterdam West, dan is restaurant Met Restaurant in Slotervaart de perfecte keuze.

Reserveren
ash-edmonds-fsI-_MRsic0-unsplash

Hotelbar

Bij Met Restaurant draait het niet alleen om een uitstekende lunch, maar ook om het genieten van verfrissende drankjes en gezelligheid in onze sfeervolle hotelbar. Onze bar is de perfecte aanvulling op je culinaire reis in Amsterdam, waar je kunt ontspannen en socializen in een warme en gastvrije setting. Onze hotelbar is de ideale plek om je avond te beginnen met een keur aan smakelijke cocktails, speciale wijnen en ambachtelijke bieren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke Gin & Tonic, een verfrissende mojito of een goed glas lokale wijn, onze getalenteerde barkeepers staan klaar om je favoriete drankje te bereiden.

Ontdek Hotelbar

Deel deze pagina met vrienden

Bel