nl
nl
en
Boek

De reviews van Met

Als je op zoek bent naar een fantastische restaurantervaring in Amsterdam-West, dan moet je bij Met Restaurant zijn. Wij bieden namelijk een breed aanbod aan heerlijke gerechten, allemaal gemaakt met verse ingrediënten. Van overheerlijke taco’s tot sappige steak en heerlijke burgers, wij hebben voor iedereen wat wils. Wij hebben ondertussen vele lovende recensies gekregen van onze gasten. Daarom kunnen wij wel zeggen dat we ondertussen wel een must-stop bestemming zijn voor iedereen in de omgeving (en daarbuiten). Met vriendelijke personeel, kwaliteitseten en betaalbare prijzen is Met Restaurant een geweldige plek om van een fantastische maaltijd te genieten. Of het nu gaat om diner, lunch of gewoon een snack, wij zullen je zeker tevreden achterlaten! Wij hebben namelijk al flink wat positieve reviews verzameld. Heb jij ons restaurant al bezocht? Deel je ervaring met anderen!

Zie hieronder ook een kleine greep uit onze Google reviews.

Om je verder voor te bereiden op je bezoek aan Met Restaurant is het natuurlijk goed om even een aantal reviews te lezen. Gelukkig mogen wij trots zijn op onze reviews en delen wij graag met jou wat klanten over ons vinden. Ben je benieuwd naar onze Google reviews? Klik hier voor de Google review pagina. 91% van onze reviews hebben 5*! Naast Google reviews hebben onze gasten ook hun ervaringen gedeeld op TripAdvisor.

Ben je na het lezen van de reviews nieuwsgierig geworden naar Met Restaurant? Kom dan snel langs en voor lunch, diner of een drankje, en ervaar het zelf. Een kopje koffie met taart kan natuurlijk ook! Uiteraard ben je van harte welkom bij Met. Bekijk hier alvast de menukaarten van Met Restaurant voor een lunch, diner.

All-day Menu

Deel deze pagina met vrienden

Bel
nl
en